Om oss

Sjølystklinikken er en fysioterapiklinikk innen bydel Ullern som holder til i flotte lokaler i Drammensveien 211 på Sjølyst.

Klinikken består av 2 terapeuter med lang fartstid og bred erfaring innen de fleste pasientgrupper. 

Behandlingstilbudene ved klinikken er blant annet fysioterapi, osteopati, akupunktur. 

Hvem er vi

Johanne Evers

Ferdig utdannet fysioterapeut i 2002 og osteopat i 2008.

Johanne jobber bredt med de fleste typer fysioterapipasienter med alt fra nevrologiske problemer, psykisk utviklingshemmede, gravide og ortopedi til mer diffuse plager uten bekreftede diagnoser.

Har kommunalt tilskudd og bruker aktiv behandling i treningssal og på benk, for det meste individuelt.

Har tidligere jobbet ved Smestad Fysikalske Institutt 2010-2020, samt jobbet som fysioterapeut ved Klinikk For Helse og som osteopat ved Vika Fysikalske.

Ingfrid Kalleli

Ferdig utdannet fysioterapeut i 2001 og akupunktør i 2009.

Har kommunalt tilskudd og behandler primært ortopediske pasienter med artrose og andre lidelser i hofte, skulder og kne. Det innebærer oftest aktiv rehabilitering i forbindelse med operasjoner, eller for å forhindre/utsette kirurgi. Tilbyr også trygg nålebehandling for smertelindring innen muskel og skjelettlidelser. 

Sertifisert AktivA-fysioterapeut (Aktiv med Artrose).

Ingfrid har 20 års erfaring fra privat praksis og har tidligere jobbet på Kirurgisk Avdeling - Ullevål Universitetssykehus, Vika Fysikalske Institutt og Ullern Fysioterapi.

Treningssal

Fysioterapi Skøyen

I samme bygg som oss holder også Qicraft til, som er eksklusiv distributør av det italienske merket Technogym, verdensledende innen design og produksjon av treningsutstyr og tilhørende løsninger.

Technogym er markedsledende når det kommer til å levere treningsutstyr til treningsstudio, hotell, spa, rehabiliteringsanlegg, bedrifter, idrettsanlegg og privatmarkedet.

Vi er så heldige å få benytte deres showroom som vår treningssal.