Om oss

Sjølystklinikken er en nystartet fysioterapiklinikk innen bydel Ullern som holder til i flotte lokaler i Drammensveien 211 på Sjølyst.

Klinikken består av 3 terapeuter med lang fartstid og bred erfaring innen de fleste pasientgrupper. 

Behandlingstilbudene ved klinikken er blant annet fysioterapi, osteopati, akupunktur, personlig trening, terapeutisk yoga, analyse av løpsteknikk etc. 

Hvem er vi

Mathilde Okkenhaug Pilskog

Mathilde er utdannet fysioterapeut fra Høyskolen i Oslo og Akershus, Sports Therapist ved London Metropolitan University og er i tillegg sertifisert gravid-, og terapeutisk yogainstruktør og PT.

Mathilde har tidligere arbeidet ved Apexklinikken og Gnist Trening og Helse. Hun har 10 års erfaring med pasientbehandling, som personlig trener og yogainstruktør.

Hun har jobbet med alt fra profesjonelle fotball- og rugbyspillere til mosjonister og gravide. De siste årene har hun fokusert mye på smertepasienter, revmatikere og kvinnehelse. Spesielt da smerteproblematikk i rygg og bekken og trening av gravide og mødre.

I tillegg har hun kursing i ultralyddiagnostikk av muskel og skjelett.

Mathilde er en allsidig fysioterapeut som behandler en rekke ulike pasientgrupper.

For mer info gå til hjemmesiden hennes

Johanne Evers

Ferdig utdannet fysioterapeut i 2002 og osteopat i 2008.

Johanne jobber bredt med de fleste typer fysioterapipasienter med alt fra nevrologiske problemer, psykisk utviklingshemmede, gravide og ortopedi til mer diffuse plager uten bekreftede diagnoser.

Har kommunalt tilskudd og bruker aktiv behandling i treningssal og på benk, for det meste individuelt.

Har tidligere jobbet ved Smestad Fysikalske Institutt 2010-2020, samt jobbet som fysioterapeut ved Klinikk For Helse og som osteopat ved Vika Fysikalske.

Ingfrid Kalleli

Ferdig utdannet fysioterapeut i 2001 og akupunktør i 2009.

Har kommunalt tilskudd og behandler primært ortopediske pasienter med artrose og andre lidelser i hofte, skulder og kne. Det innebærer oftest aktiv rehabilitering i forbindelse med operasjoner, eller for å forhindre/utsette kirurgi. Tilbyr også trygg nålebehandling for smertelindring innen muskel og skjelettlidelser. 

Sertifisert AktivA-fysioterapeut (Aktiv med Artrose).

Ingfrid har 15 års erfaring fra privat praksis og har tidligere jobbet på Kirurgisk Avdeling - Ullevål Universitetssykehus, Vika Fysikalske Institutt og Ullern Fysioterapi.

Treningssal

Fysioterapi Skøyen

I samme bygg som oss holder også Qicraft til, som er eksklusiv distributør av det italienske merket Technogym, verdensledende innen design og produksjon av treningsutstyr og tilhørende løsninger.

Technogym er markedsledende når det kommer til å levere treningsutstyr til treningsstudio, hotell, spa, rehabiliteringsanlegg, bedrifter, idrettsanlegg og privatmarkedet.

Vi er så heldige å få benytte deres showroom som vår treningssal.

Sjølystklinikken Velkommen til oss
Mathilde Okkenhaug Pilskog Mathilde Okkenhaug Pilskog